fbpx

TULEVAT KOULUTUKSEMME

Koulutusten kuvaukset löytyvät kalenterin alta!

KESÄKUU

2.6. EVAGARDEN Meikkituotekoulutus klo 11-16.00 

Bioline Jatò koulutuksien, Evagarden meikkikoulutuksien sekä Toskani happo- sekä mikroneulauskoulutuksien ajankohdista voit kysyä lisätietoa soittamalla palvelunumeroomme 045 875 2233 tai sähköpostitse info@newlife.fi.

Minimi osallistuja määrä koulutuspäiviin on 4 henkilöä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

BIOLINE JATÒ

BIOLINE JATÒ KASVOT osa 1 (Daily Ritual, Line+, Primaluce ja De-sense)

Tarjoamme kosmetologeille mahdollisuuden kouluttautua ja tulla tutustumaan Italian johtavaan ammattikosmetiikkasarjaan päivän tuotekoulutuksessa. Päivän aikana saat tietoa sarjan ideologiasta ja tuotteista sekä niiden käytöstä hoidoissa ja myynnissä.

BIOLINE JATÒ KASVOT osa 2 (Erikoislinjat: Primaluce, De-ox, Lifting Code ja De-sense)

Osassa 2 koulutetaan erikoislinjojen tuotteet sekä hoidonkulut. Opit myös hyödyntämään ainutlaatuista Antiage- ihonhoito- ohjelmaa, joka auttaa ymmärtämään ihon moninaiset tarpeet antiage-hoidossa.

BIOLINE JATÒ KASVOT osa 3 (24/7 Natural Balance, Sundefense)

BIOLINE JATÒ KASVOT osa 4 (FBE-hieronta + De-sense ja Primaluce hoidot)

BIOLINE JATÒ KASVOT osa 5 (Skin Roll-hieronta + De-ox hoito)

BIOLINE JATÒ KASVOT osa 6 (Lift Up-hieronta + Lifting Code hoito)

BIOLINE JATÒ KASVOT Proceutic

BIOLINE JATÒ VARTALO osa 1 (Body Concept)

Koko päivän koulutuksessa saat valmiudet tehdä Body Concept vartalohoitoja, sekä tietoa miten myydä- ja markkinoida vartalotuotteita. Koulutus ei vaadi aiempaa tuntemusta Bioline tuotesarjasta.

BIOLINE JATÒ VARTALO osa 2 (DDM-hieronta)

TOSKANI

Toskani tarjoaa farmaseuttista laatua olevat medikaaliset kosmetiikkatuotteet ja hoitomenetelmät kaikkiin esteettisiin ongelmiin. Toskanin kemialliset happokuorinnat antavat mahdollisuuden kosmetologeille hoitaa ihon vanhenemisen näkyviä merkkejä sekä muita iho-ongelmia. Toskanin mikroneulaushoito on tuloksekas ja kustannustehokas hoitomuoto ihon nuorentamiseen sekä arpihoitoihin. Koulutuspäivän aikana saat perusteellisen teoriakoulutuksen lisäksi sekä tehdä että kokea hoidot itse. Koulutusten hinta 150 €/päivä (sis. alv.).

EVAGARDEN 

Tarjoamme kauneuden ammattilaisille mahdollisuuden kouluttautua ja tulla tutustumaan italialaiseen Evagarden meikkisarjaan. Päivä sisältää tuote- ja tekniikkakoulutusta sekä demomeikkejä. Esittelemme myös ajankohtaisen kausikokoelman.

Ilmoittaudu koulutukseen ja/tai kysy lisätietoa

© Copyright 2020 - New Life Cosmetics Oy | Saukonpaadenranta 8, 00180 Helsinki | Puh: 045 875 2233 | info@newlife.fi