fbpx

Bioline Jatò

Oletko etsinyt tehokasta ammattikosmetiikkasarjaa, joka sisältää puhtaita, luonnollisia ainesosia? Bioline Jatò on valintasi.

Tutustu sarjaan Bioline.fi

Yli 40 vuoden kokemus

Luonnon tehoaineisiin luottava kosmetiikkasarja lanseerattiin vuonna 1979. Sarjan kehitti italialainen kosmetologi Clara Corradini kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan. Vuosien aikana sarja on kasvanut, valloittanut maailmaa ja vakiinnuttanut paikkansa ammattikosmetiikan huipulla.

Hoitava kulttuuri

Bioline Jatò on perustajiensa näköinen. Trentolainen perheyritys arvostaa luonnonmukaisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämä näkyy niin yrityksen tuotteissa, hierovissa hoidoissa kuin lämpimässä kulttuurissakin.

Luonnolliset ainesosat

Bioline Jatò kehittää tehokkaita ja puhtaita koostumuksia yhteistyössä biologien, farmaseuttien, kemistien ja kosmetologien kanssa. Luonnonmukaisuus onkin arvostetun Bioline Jatòn vahvuus ja erottaa sen monista muista ammattikosmetiikkasarjoista.

Teknologia täydentää

Bioline Jatò käyttää tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan luonnon tehoaineita. Teknologian ja luonnon tehoaineiden yhdistelmä takaa vaikuttavat ja turvalliset tuotekoostumukset.

Tuotteet kaikkiin tarpeisiin

Bioline Jatòn tapa toimia perustuu luonnollisten ainesosien, tieteellisen tutkimuksen ja jatkuvan kouluttautumisen yhdistelmään. Voit valita tuotteita Bioline Jatòn monipuolisista linjoista, jotka kattavat kaikki ammattikosmetiikan tarpeesi.

Therra Fusion

Age Beauty Secret

Man

Sundefense

DE-SENSE

Daily Ritual

Lifting Code

Primaluce Exfo&White

AQUA+

VITA+

PURA+

DOLCE+

DE-OX C evolution

Body Concept

Proceutic

Kun luonnolliset ainesosat yhdistetään uusimpaan bioteknologiaan, syntyy kauneutta, joka menee pintaa syvemmälle.

New Life Cosmetics Oy

Saukonpaadenranta 8
00180 Helsinki

Yhteydenotto

045 875 2233
info@newlife.fi